Thursday, January 13, 2011

QUESTION BY JESSICA FLORES

FAMILY STRUCTURE


1.how are you going to maintain good interaction with in your family?


answer:

I maintain good interaction with my family , in away of , to communicate with them , and sharing problems and asking the advice coming from my family.


2.it is god to have a pattern of leadership and power manifest in the family? why?

answer:

yes , it is the important to having a leadership in the family, because it is symbolize of how family had a discipline. and it should also know the success of the family .

3. You as future educator how are you going to develop self esteem of your students?


answer:

as future educator , Im going to develop self esteem of my students , by giving more encouraging to do something that where students exist. and know the weakness and strong feeling of my students to feel that they are confident for their she/he wants to achieved.



JOCEL QUESTION:

INTEGRATION OF PRACTICE COMMON ELEMENTS




1.What do you think is the reason, why expertise attitudes and weel as specific concepts are important categories for the family?

answer:


it is important , because it gives a specific method,and background for the family. and using concepts it is easier for as to handle and learned about the categories has in the family.

KNOWLEDGE AND CONCEPTS:

2.what is the important of knowledge about ethical issue a study of family therapy


answer:

the important of ethical knowledge issue of studying family is the behavior of a family members. then the marital family , and also to address the behavior of the children.






FOR NATURALISTIC CHANGE


3. is there come in appoint that your family members suddenly, change in terms of interaction with your family?

answer:

it is depend on a situation , because sometimes it change their behavior if they overcome the problem. especially the death , and others traumatic experienced.


ANGELA'S QUESTION:

INTERGENERATIONAL


1.what is the biggest problem that your family encountered ? and how your family overcome ?


answer:

the biggest problem I encountered is , when my parents argue about money, my brothers fighting my mother . so I overcome this kind of problems and situation in my early age.


TRANSITION:

2. Are you ready to have a family in a near future?

answer:

YES , because i want to build a family that I considered more sweet than MY family I had , because i grow up in my family that I never felt that I am glad.

- as a future parents, also what are you going to build a good relationships within your children ?

answer:

as a future parents in I build good relationship with my children through the use of my rules and regulation , but i respect their behavior . and decision and order to feel that I am good mother from them.

No comments:

Post a Comment